Gatim

duminică, 6 martie 2011

Muschi a la` SyMy


Ingrediente:
700 g carne tocata amestec porc- vita
1 ou crud
2 felii de paine inmuiate in apa si stoarse
50 g pesmet
4 lingurite boia dulce
4-5 catei de usturoi zdrobiti
jumatate de legatura de patrunjel taiat marunt
sare, piper dupa gust
100 g cascaval
2 linguri parmezan ras
2 oua fierte
Se face o compozitie ca pentru chiftele. In sensul ca, luati toate ingredientele pana la cascaval (exclusiv) si se amesteca bine. Jumatate din amestecul rezultat se aseaza intr-o tava ceramica termorezistenta si se niveleaza. Urmeaza ouale fierte si feliile de cascaval, asezate ca in imaginea de mai jos. Se acopera totul cu restul de carne. Deasupra se presara parmezan si/ sau cascaval ras.
Se da la cuptor la foc mic, pentru aprox 1 ora.
Noi am servit-o cu multa smantana, dar merge foarte bine cu o garnitura de cartofi si sos de rosii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu