Gatim

sâmbătă, 11 decembrie 2010

Cornulete Fragede


Ingrediente

  • Faina 800 grame
  • Margarina Unirea Original 250 grame
  • Rahat 200 grame
  • Ulei 150 ml
  • Zahar tos 300 grame
  • Zahar vanilat 24 grame
Alte ingrediente: 1 praf de sare, 1 lingurita otet, 300 ml apa minerala 
Amestecam margarina la temp.camerei cu uleiul, sarea, apa minerala , otet apoi adaugam faina; Framantam bine pana ce obtinem un aluat legat,omogen. Invelim in folie alimentara si lasam la rece o ora.Intindem foi din care decupam cercuri,pe care le impartim in 8 triunghiuri; asezam bucati de rahat taiat si formam cornuletele. Le asezam in tava presara fin cu faina(sau tapetata cu hartie de copt). Coacem la foc potrivit.Cat sunt fierbinti se trec prin zahar pudra amestecat cu zahar vanilat. Se aseaza pe un platou. Sunt fragede, sunt bune, sunt gustoase!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu