Gatim

sâmbătă, 11 decembrie 2010

PAPRICAS DE PUI


Ingredinete reteta : pui, ceapa, unt, oua, sare, faina, boia, verdeata,
O mancare destul de usor de pregatit care utilizeaza resurse putine, insa cu rezultate optime!
Ingrediente: 1 pui mare, o ceapa, 2 linguri de unt, 1 ou, sare, o lingurita de faina, boia dulce, verdeata proaspata.    
Mod de preparare: Taiati carnea in bucati, pe care le rumeniti in unt impreuna cu ceapa tocata, apoi adaugati putina boia de ardei dulce. Puneti faina, stingeti cu apa cat sa acopere, adaugati sare si dati la cuptor sa fiarba incet. Separat, din faina, 1 ou, o lingurita de unt si o lingura de apa pregatiti galustele. Din aluatul moale, luati cate o lingurita si fierbeti galustele in apa clocotita si sarata. Cand galustele au crescut si sunt fierte, luati-le cu spumiera si puneti-le in sos. Mai lasati sa clocoteasca 5 minute si apoi serviti cu putina verdeata.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu