Gatim

luni, 13 decembrie 2010

Salata de carne de pasare-"Key West"



800 g piept de pui fript la grill, fara piele si oase
4 grepfruturi roz
6 morcovi
4 dovlecei mici (zucchini)
600 g iaurt slab (1,5% grasime)
praf de curry
coriandru macinat
chimen macinat
cimbru faramitat
sare
3 l.s. zeama de lamaie
200 g salata asortata (produs finit)

Mod de preparare

1. Pieptul de pui se taie cuburi. Se decojesc grepfruturile, se desfac feliile de pielita alba cu grija si se taie feliutele in romburi. Morcovii si
dovleceii se razuiesc (nu prea marunt).
2. Iaurtul se amesteca cu praful de curry, coriandrul macinat, cu chimenul, cu cimbrul si cu sarea. La urma se adauga zeama de lamaie.
3. Romburile de grepfrut, morcovul, dovlecelul se pun intr-un castron si se amesteca cu sosul marinat.
4. Salata asortata se asaza pe un platou mare. Mixtura din grepfrut si legume se pune peste salata. Cuburile de piept de pui se aranjeaza peste
compozitie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu